Een kaas proeverij en andere activiteiten

Regelmatig houden wij een kaas proeverij op braderieën en markten in de regio. Maar er zijn meerdere activiteiten die we doen. 

Bij jullie of bij ons?

Mooi decor voor een kaas proeverijMooi decor voor een kaas proeverij

Ons uitgebreide assortiment aan kleine kazen leent zich uitstekend voor een proeverij. Dat kan in diverse variaties, eventueel in combinatie met een wijnproeverij.

De kaas proeverij kan bij de mensen thuis, of in onze boerderij plaatsvinden. Wat is er bij goed weer mooier dan een proeverij in het weiland tussen de molens?

Boottocht met bezichtiging

Om nog meer van het landschap te genieten, adviseren we om per boot onze boerderij te bezichtigen. Tot 1987 was dit de enige manier om de boerderij te bereiken.

Onze partner Bob on Board organiseert diverse dagtripjes op en rond de Kagerplassen en het Braassemermeer.

Onze boerderij ligt aan De Does, een verbindingswater tussen deze plassen en de stad Leiden. Voor een leuke korte excursie en proeverij kan Bob altijd een stop maken bij de Kleine Kazenboerderij.

Meer water

Ook is het mogelijk om bij de kleine kazenboerderij een stukje grond en dijk te huren. Aan dit stukje grond is een mogelijkheid om ook een boot aan te meren. Tevens zijn er ook enkele plekken voor kajuitloze bootjes, direct gelegen aan de Kleine Kazenboerderij.

Voor meer informatie kan je altijd mailen of bellen.

Andere activiteiten

Als Kleine Kazenboerderij zijn wij altijd in voor nieuwe activiteiten. Heb je dus ideeën, laat het ons weten. Geen kaasboerderij in Zuid Holland die er meer open voor staat dan wij.