Overheerlijke recepten met kaas

Een selectie van recepten met kaas van chef-kok Robin Kortekaas van partycateringbedrijf Homemade. Belangrijkste ingrediënt is natuurlijk telkens één van de kleine kaasjes van de Kleine Kazenboerderij.

Chef-kok Robin KortekaasChef-kok Robin Kortekaas

Vers, huisgemaakt, puur en passie zijn de kernwoorden van partycateringbedrijf Homemade.

Homemade is een professionele partycateraar uit Lisse die louter werkt met verse seizoensproducten. Deze worden bereid door chef-kok Robin Kortekaas.

Robin is al 15 jaar werkzaam in de horeca en werkte bij gerenommeerde restaurants in de Bollenstreek zoals Het Oude Dykhuys te Lisserbroek, Les Jumeaux te Bennebroek en De Vier Seizoenen te Lisse, waar hij de laatste 6 jaar als souschef werkzaam was.

De kleine kazen als ingrediënt

Robin werkt voor zijn recepten met kaas graag met de kleine kaasjes van de Kleine Kazenboerderij. De diversiteit aan smaken, en de kwaliteit van echte boerenkaas spreken hem daarbij aan.

Onderstaande gerechten kan je zelf eens proberen. Maar het is ook mogelijk om bij Robin een culinair diner met kaas bij je thuis te bestellen.

Of wat dacht je van een diner of lunch bij ons in het weiland tussen de molens? Hier kan je optimaal genieten van de omgeving en natuurlijk het goede eten.

De recepten met kaas

Speciaal voor onze website heeft Robin een paar verschillende recepten samengesteld:

Italiaanse kaas crostini

Aubergine rolletjes met Tzatsiki kaas

Frisse salade met "Holle Bolle Gijs" kaas en meloen

Penne Rigate pasta met pesto-kaas

Spinazietaart met brandnetel-kaas

Eet smakelijk!