Zoek je Standhouders voor een kerstmarkt?

Al diverse jaren is de Kleine Kazenboerderij één van de standhouders op de kerstmarkt op het Keukenhof in Lisse. Daarnaast leveren wij de kazen voor vele andere kerstmarkten. 

Onze stand op de kerstmarktOnze stand op de kerstmarkt

De winter is voor veel mensen een heerlijke periode, boordevol gezelligheid. Een belangrijk onderdeel daarin vormen de kerstmarkten. De vele kraampjes in een winterse sfeer spreken vele mensen aan, zeker als er ook nog leuke dingen te koop zijn.

En de kleine kazen lenen zich uitstekend voor iedere kerstmarkt. Mensen proeven graag van de kaasjes, en bijna niemand kan de aanschaf van zon lekker kaasje weerstaan.

Het is niet voor niets dat dit onze drukste periode is. Wij leveren vele kaasjes voor vele grote kerstmarkten in binnen- en buitenland (vooral Duitsland).

Organiseer je zelf een kerstmarkt?

Ben je op zoek naar standhouders voor een kerstmarkt? Zelf zijn we in deze periode al volgeboekt. Maar je kan contact opnemen met één van onze klanten die graag op jouw markt komen staan.

En uiteraard kan je contact met ons opnemen indien je zelf met onze kleine kazen op een markt wil staan. Wij leveren graag onze kaasjes voor jouw kerstmarkt.

Waar staan we zelf?

Zelf zijn we standhouders op de volgende kerstmarkten:

Kerst op KeukenhofKerst op Keukenhof

Kerst op Keukenhof in Lisse

In december staan we op één van de grootste kerstmarkten in Nederland: Kerst op Keukenhof.

Inspiratie opdoen op een prachtige locatie. Met een bezoekje aan het kasteel en een kijkje in de overdekte Wintertuin vormt deze markt een compleet dagje uit, in een geweldige sfeer.

Midwinterfeest Graft-De Rijp

Dickens stijl bij het MidwinterfeestDickens stijl bij het Midwinterfeest

In december is er ook het Midwinterfeest in Graft-De Rijp. Dit festijn wordt volledig in Dickens stijl georganiseerd.

Het feestterrein zal bevolkt worden duur burgers in nostalgische kleding uit de tijd van Charles Dickens. Er worden kosten noch moeite gespaard om deze unieke sfeer te creëren.

Onderdeel van het geheel is de kerstmarkt. De kleine kazenboerderij zal hier ook standhouder zijn. En ook wij zullen ons dus uitdossen in kledij van rond het jaar 1900.

Wil je meer weten over onze stands, andere standhouders met onze kazen, of hoe je zelf standhouder kan worden met onze kazen, neem dan contact met ons op.